Lunch Menu POZNAJ NASZE MENU
Sniadaniownia

galeria

Sebastian "Szromu" Schrom

W gastronomii pracuje od ośmiu lat, a od sześciu jest szefem kuchni. Z wykształcenia jest technikiem żywienia i gospodarstwa domowego. Autor bloga kulinarnego i zwycięzca ogólnopolskiego konkursu "Smak Pstrąga 2012" w Pieninach. Najlepiej czuje się w daniach kuchni polskiej, węgierskiej i rosyjskiej. Nie toleruje braku kultury, ignorancji i spóźniania się. Jest opanowany i lubi pracować w ciszy. Najstarszy uczestnik trzeciej edycji "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia"...

Charles Daigneault

Charlie urodził się w Saint - Jean - sur – Richelieu w Quebecu. Jest Kanadyjczykiem, ale w jego żyłach płynie francuska i indiańska krew. W 1/8 jest Irokezem plemienia Huronów. Babci zawdzięcza nutkę egzotycznej urody. Kilka lat temu miłość ściągnęła go do Polski. Teraz mieszka wraz z żoną i trójką dzieci w Krakowie. Z wykształcenia Charlie jest technikiem - mechanikiem rolniczym, ale to kuchnia jest jego prawdziwą pasją.

Pierwszą potrawą, którą w swoim życiu przygotował Charlie był, jak przystało na Kanadyjczyka, syrop klonowy, ale to już odległa historia. Teraz jest kucharzem z prawdziwego zdarzenia, co udowodnił biorąc udział w programie "Master Chef" na antenie TVN.